top of page

WERKWIJZE

 

Zonder vrees duik ik van de allerhoogste springplank jullie verhaal in. Al zwemmend door jullie hoofden, verzamel ik jullie mooiste herinneringen, waanzinnigste anekdotes en bijzonderste momenten. Van schoolslag naar crawl, van kennismaking naar het vertellen van jullie wonderschoon verhaal. Met jullie JA-woord als gouden medaille en jullie vrienden en familie als jullie allertrouwste supporters. 

 

Of anders gezegd: tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek zoeken we samen uit of ik als ceremoniespreekster iets voor jullie kan betekenen. Als jullie besloten hebben om met mij in zee te gaan, steken we de koppen bij elkaar om jullie ceremonie naar een bovengemiddeld hartverwarmend niveau te tillen. Een ceremonie waarbij niet alleen ik maar uiteraard ook de mensen die het dichtst bij jullie staan, mee jullie verhaal brengen. Een ceremonie op jullie jurk/kostuum geschreven -figuurlijk dan-, daarvoor zet House of Bells alles op alles. 

Ik kijk er alvast naar uit om samen met jullie mee toe te leven naar dé dag waarop het woord “JA” als een uitmuntend muziekconcert in jullie oren zal klinken...

 

bottom of page