top of page
68755758_2306391739626617_30078048490949

Een instant klik... dat was wat er zich een paar maanden geleden afspeelde toen wij telefoneerden met House of Bells' Isabelle, nadat we eerder een mailtje hadden gestuurd in onze zoektocht naar een ceremoniespreker.

 

Een weekje later volgde een nog grotere voldoening toen Isabelle bevestigde dat onze maandagse trouwdag nog in haar agenda paste. Daags nadien spraken we af in Leuven op een terrasje aan de vaart, op een zonovergoten dag tijdens de eerste hittegolf van deze zomer. Ze stond op van haar stoel en begon ons al van ver toe te wuiven. Ons eerste gevoel van het telefoontje was dus "spot on"! In een heel aangenaam en toch erg persoonlijk gesprek leerden we mekaar kennen.

 

Isabelle zette ons meteen aan het werk met het invullen van luchtige, plezante vragenlijsten, de basis waarop Isabelle onze ceremonie verder kon bouwen. We konden niet wachten op onze grote dag en op de ceremonie, wat een nieuwe ervaring voor ons zou zijn. We wisten niet helemaal waaraan we ons mochten verwachten.

 

Maar de ceremonie overtrof onze stoutste verwachtingen. Een goed uur boordevol intensiteit, liefde, emotie en humor in een prachtige context, samen met de mensen die we liefhebben. En niet in het minst door de tomeloze spring-in-'t-veld Isabelle, met haar besmettelijke positieve energie, haar gouden glimlach en haar ongelooflijke talent als ceremoniespreekster.

 

Een schitterende levenslange herinnering, niet alleen voor ons, maar ook voor iedereen die erbij was. Dat bleek ook uit te talloze reacties "kon niet perfecter", "zo mooi", "dit kunnen we gewoon niet navertellen",...

 

Moesten we het kunnen herdoen, we zouden het exact op dezelfde manier aanpakken, met ons Isabelle. Wat een topper, wat een moment, vijfsterren meer dan waard.

 

X Ans & Bert

 

Muziek: Sven & Zina 

Fotoverhaal: Gert Van Looy 

Filmverhaal: Tobias De Ryck 

Storyteller: House of Bells 

Locatie: Kattebroek.be

bottom of page