top of page
N%26K%20I_edited.jpg

Isabelle,

 

als ik aan je denk krijg ik een krop in mijn keel, maar zo echt ne goeie, ééntje waar je zo zo zo blij van wordt. Want de manier waarop jij ons leven in woorden hebt omgezet was meer dan fenomenaal. Wij zijn een koppel dat al heel wat heeft verwezenlijkt en daar zijn wij super, zot en ongelofelijk fier op en ik dacht dat niemand dat ging kunnen overbrengen.

 

Tot we u leerden kennen. Onze eerste ontmoeting was er eentje om in te kaderen. Oh boy, wat konden wij niet genoeg krijgen van dat enthousiasme van u.

Jij liet ons zo voelen dat ons liefdesverhaal het vertellen waard was. Tijdens diezelfde, eerste avond beslisten we dan ook meteen om met jou in zee te gaan als onze ceremoniespreker. Doorheen het jaar na die eerste ontmoeting nam je echt de tijd om ons te leren kennen waardoor we meer en meer het gevoel kregen dat we er een super vriendin bij kregen i.p.v. iemand die onze ceremonie zou begeleiden.Toch was dat wat je ging doen en hoe...

We kozen voor een heel hechte groep van 80 genodigden en e-l-k-e gast heeft gelachen én gehuild tijdens onze ceremonie. Maar niet alleen onze gasten genoten... wij zelf kregen exact wat we wilden, gebracht door iemand die op korte tijd een plekje in ons hart veroverde.

 

Hoe jij elk detail van onze ceremonie hebt verzorgd en verwoord tipt nog niet aan onze wildste dromen. Ik had dan ook zoveel vertrouwen in jou dat ik bij mijn welkomstwoord naar de gasten toe, jou meteen bedankte nog voor je begonnen was. Niet gebruikelijk, maar wel echt hetgeen dat juist voelde, omdat je er was met raad en een luisterend oor bij elk obstakel en elke hobbel die we tegenkwamen in onze race naar ons huwelijk.

 

Bedankt om te zijn wie je bent, verlies nooit een sparkel van dat enthousiasme van je. Iedereen die jou als ceremoniespreker in z'n leven tegenkomt mag zijn twee pollekes kussen!

 

X Nina & Ken

 

Muziek: Jules Moris (vriend N&K)

Foto's: Hans maakt een foto 

Styling  & verhuur locatie: Wonderweddings  & De Open Schuur

Storytelling: House of Bells 

bottom of page