top of page
53673268_324649995070129_768403415857784

Lieve Isabelle,

 

Tijdens de zoektocht naar de ceremoniespreekster van m'n dromen vond ik je via Facebook. Voor een héle speciale gelegenheid. Ja, ja, want mijn beste vriend had mij gevraagd of ik voor altijd zijn 'patatje' wou zijn. Natuurlijk gevolgd door een paar duizend ja's van mijn kant uit. Wedding bells were ringing! We hadden dus iemand nodig om onze ceremonie te schrijven en te presenteren. Iemand die ons als koppel evenveel kon waarderen als onze allerliefste familie en vrienden. Iemand die evenveel waarde hechtte aan het woord liefde. Iemand die prachtig kon vertellen over datgene dat ons het meest dierbaar is: ons verhaal. 

 

En oh boy, ik vond jou, Isabelle. Heel erg toevallig via een privégroep voor trouwers op Facebook. 't Was liefde op het eerste gezicht. Of beter gezegd, liefde op de eerste tekst.

Het lijkt hier stilaan een beetje op een liefdesbrief, maar dat is ook wel ergens zo. Ik zou onze mooiste dag namelijk nooit kunnen toevertrouwd hebben aan iemand die ik niet in mijn hart draag. 

 

Het klikte meteen tussen ons. We deelden niet alleen dezelfde naam, maar ook dezelfde interesses en visies over l'amour (zoals je dat altijd zo mooi kan zeggen). Al snel volgde ons eerste gesprek of beter gezegd onze eerste date. Want wat was het gezellig!

 

Niet veel later werden tientallen berichtjes heen en weer gestuurd en vroeg mijn hubby (yes, yes dat mag ik nu officieel zeggen ;-)) met wie ik alweer zo lang aan de telefoon hing. We deelden maandenlang ideeën en teksten, maar zeker ook lief en leed. Ik vond in jou een vriendin. Dat was eens te meer te merken toen onze langverwachte dag bijna aanbrak. Je telde samen met ons af, stuurde bemoedigende en enthousiaste berichtjes en deelde duidelijk in onze wedding excitement.

 

En toen was het plots zover. THE day, onze trouwdag. De zon straalde, 27 graden, een échte Indian Summer dag. Maar ik ben er zeker van, al had de zon niet geschenen - de warmte hadden we sowieso gevoeld. Van onze lieve familie en vrienden, maar zeker ook van jou. Want jij lieve Isabelle, jij brengt altijd de zon mee. 

 

Onze ceremonie was gewoonweg een droom. We hebben verteld, geluisterd, gelachen en een traantje weggepinkt. Het was echt zo mooi. Je won de harten van ons publiek net zoals je enkele maanden eerder óns hart op hol deed slaan. Je werd geliefd door iedereen en enkele van onze gasten dachten zelfs dat we elkaar al jarenlang kenden. En het mooiste van al was dat je zichtbaar van alle liefde meegenoot.

 

Je belandde uiteindelijk ook totaal ongepland met ons aan tafel, nadat een gast last-minute door ziekte niet aanwezig kon zijn. Alsof het zo had moeten zijn. Dus bedankt, Isabelle. Voor je onverdeelde aandacht, je enthousiasme, je lieve lach en al je liefde.

 

Je was als een cheerleader voor onze liefde die dag en nu ben je voor altijd een deel van ons mooie verhaal.

 

P.S.: We love you!

 

Alle liefs,

 

Isabelle & Maarten

 

Foto's: Leentje Schoofs 

Muziek: Karen Maes 

Video: Ruth Mentens 

Storyteller: House of Bells

Locatie: Blekenpoort

bottom of page