top of page
Schermafbeelding 2018-12-15 om 21.57.58.

Allerliefste Isabelle,

 

Het onderdeel van onze trouwdag dat er met kop en schouders bovenuit stak, was sowieso de ceremonie. We verlangden naar een leuke, fijne ceremonie die helemaal ons ding zou zijn. Met jouw enthousiasme, welbespraaktheid en mooie uiterlijk (want geef toe, uw trouwgasten moeten toch ook iets hebben om naar te kijken :-)) wisten we al op voorhand dat dit allemaal zou loslopen. Toen ik je leerde kennen als collega viel het me onmiddellijk op hoe goed je bent met woorden, zinnen & uitspraken,…

 

Dus ik prijs me gelukkig dat ik je de vraag stelde om onze ceremonie te schrijven én te presenteren. We kenden elkaar niet zo heel goed maar toch nam je ons aanbod met volle overgave aan. We voelden ons héél snel op ons gemak bij je, net zoals jij helemaal op je gemak was bij ons. Je geniet ervan om mensen te leren kennen en je hebt een gigantisch groot hart voor “l’ amour pour toujours”, zoals jij het zou zeggen :-)

 

Weet dat we niet alleen van de ceremonie zélf hebben genoten maar óók van de ceremonievoorbereidingen! Je vroeg over verschillende dingen onze mening opdat het zeker hélemaal ons ding zou zijn en we kunnen alleen maar beamen dat je daar met grote glans in geslaagd bent! Bij het bekijken van onze ceremoniefoto’s zien we zowel lachende als ontroerde gezichten, en dat was ook hetgeen we wensten. We hebben immens hard genoten van onze ceremonie en vinden het dus ook ontzettend jammer dat het zó snel voorbijgevlogen is. Een persoonlijke ceremonie met jou als ceremoniespreker kunnen we alleen maar aanraden!

 

Jolien & Robby

 

Foto's: David Wagelmans Photography

Muziek: Inge Dreesen

Storyteller, handlettering & kalligrafie: House of Bells 

bottom of page