top of page
Schermafbeelding 2018-12-15 om 17.57.56.

Isabelle,

 

Bedankt om onze mooie dag nóg mooier te maken. Trouwen met een saaie priester was niets voor ons. Wij zijn zelf al saai genoeg ;-) Daarom kozen we voor een hippe House of Bells-ceremonie. Vanaf het eerste moment hadden we een enorm persoonlijk contact met jou. Je leefde mee naar onze grote dag toe en je creatieve ideeën waren eindeloos.

We hadden ons geen fijnere ceremonie kunnen voorstellen. Je zorgde voor een lach en een traan, zowel bij ons als bij onze gasten. Onze sprekers en ouders waren héél enthousiast dat ze hieraan mochten meewerken & onze nichtjes zó fier als een gieter omdat ze jouw assistentes mochten zijn.

 

Voor vele gasten was een persoonlijke ceremonie iets totaal nieuws, iets onbekends. Hoewel ze enkel nog maar klassieke trouwerijen hadden meegemaakt, waren ze wel laaiend enthousiast over het totaalplaatje van deze ceremonie.

 

Wij voelden ons als echte sterren tijdens onze trouwdag. We zijn het helemaal niet gewoon om in de belangstelling te staan, maar tijdens onze trouwdag kregen we alvast de vuurdoop! Gelukkig gaf je ons vooraf een kader mee, al hield je de wàre inhoud van de ceremonie tot het moment zélf geheim. Over verrassingseffecten gesproken :-)

 

Ook je fantastisch mooie en handgeschepte waterverf-gelofteboekjes schitteren sindsdien op onze kast. Onze geloftes & ja-woord zullen nu voor àltijd een éxtra dimensie hebben.

 

Bedankt voor alles!

 

Celien & Pieter

 

Foto's: Valérie De Maertelaere

Muziek: Jeroen Homblé

Storyteller: House of Bells

bottom of page