top of page

Over jullie

Jullie zijn gelukzalig verliefd en voelen de vlinders aan een rollercoastertempo door jullie ganse lijf fladderen. En nu kijken jullie gigàntisch hard uit naar dé dag waarop jullie vol overtuiging en met blinkende oogskes een welgemeende JA-OUI-SI-YES tegen elkaar zullen uitspreken. En dat in het bijzijn van de mensen die jullie een bijzonder warm hart en een buitenproportionele glimlach bezorgen. 

 

Jullie delen een verhaal van toeters en bellen, van graag zien, van “elkaar plagen is liefde vragen”, van gniffelen tot schateren, van bekvechten en daarna weer in elkaars armen vallen, van moeilijkere momenten maar er toch steeds opnieuw sàmen voor te gaan (geef elkaar nu maar een vuistje van -liefst pijnloos- formaat ;-)). 

Zodus... Wensen jullie een persoonlijke, op maat geschreven ceremonie? Zo’n ceremonie met een hoekske (of meerdere hoekskes) af, een ceremonie met een liefdevolle mix van humor, gelukstranen en hartverwarmende woorden? Zo’n ceremonie die een weerspiegeling vormt van jullie persoonlijkheden? Zo’n ceremonie waarbij de feestelijke vibes, magie, vriendschap & liefde à volonté door de lucht dwarrelen? 

 

Aha! Dat treft. 

 

Dan geef ik maar al te graag mijn Ja-woord om jullie ceremonie te schrijven én te presenteren - met overgave, met enthousiasme, met interactie, met spontaniteit. In ’t driedubbel kwadraat.

 

Yes. I. Do. 

Do you?

 

bottom of page